Most Viewed

Categories

Kompani nga Emiratet e Bashkuara të interesuara për të investuar në Ulqin

Kryetari I Komunessë Ulqinit  Loro Nrekiqi  zhvilloi  një takim me Z. Ahmed Hassib njeri nga  përfaqësuesit e  konsorciumit  “NIRVANA” nga Emiratet e Bashkuara Arabe. Fjala është për  konsorciumin që tubon 23 kompani të fuqishme të sektorëve  të ndryshëm  të cilët kanë  investuar në shumë vende të ndryshme  e që janë të interesuar për investime edhe në Mal të Zi, respektivisht në Ulqin. Gjatë takimit u konfirmuan marrëdhëniet  miqësore midis dy vendeve dhe u fol për mundësitë e mëdha të zgjerimit të bashkëpunimit ekonomik. Kryetari I Ulqinit  bëri një prezantim të mundësive për investime në qytet , ku veçoi fushat e turizmit, energjetikës, transportit  ndërtimin e aeroportit,  marinës etj  si fusha me potenciale të mëdha investimi. Ai po ashtu nënvizoi dhe përparësitë që i ofrohen investitorëve të fuqishëm. U la, që shumë shpejtë në Ulqin  të organizohet një takim I niveleve të larta ndërmjet dy vendeve dhe ekipeve  nga kompanitë Emirate  me qëllim të  konkretizimit  të projekteve  në fusha me interes  reciprok.

 

Forgot Password