Most Viewed

Categories

Nga Ballkani deri në Çanakala

Instituti Yunus Emre në Podgoricë në bashkëpunim me Qendrën për kulturë- Ulqin, organizojnë konferencën dhe ekspozitën e fotografive në temën: NGA BALLKANI DERI NË ÇANAKALA
Ligjërues: Prof.dr. Irfan Morina nga Universiteti i Prishtinës
Aktiviteti organizohet ditën e martë datë 19 mars ora 19:00 në sallën e konferencave të Qendrës për Kulturë – Ulqin
Ju mirëpresim!

Forgot Password