Most Viewed

Categories

*Femra të shquara shqiptare në Mal te Zi*

Emisioni i 22-të i ciklit *Femra të shquara shqiptare në Mal te Zi*. Folëm me arkitekten dhe dizajneren urbane Ilda Kurti. Emisionin mund ta ndiqini sot e enjte me 6 qershor në ora 20:00. Ritransmetim të premten me 7 qershor ora 12:00.
Link 👇http://radioelita.moj-radio.stream

Forgot Password