Most Viewed

Categories

Në Ulqin filloi nga puna shërbimi i parkimit

Të nderuar qytetarë, të nderuar mysafir, ju njoftojmë që në Ulqin ka nisur nga puna SHPK Parking Servisi. Tani e tutje ne territorin e komunës së Ulqinit do të vendoset rregull në parking dhe do të ndëshkohet secili vozitës që shkel këto rregulla. Shërbimi i parkimit ka ditë që ka njoftuar opinionin me rregullat e parkimit andaj luten të gjithë qytetarët që t’u përmbahen rregullave. Në të kundërtën pason ndëshkimi sipas ligjit të miratuar në Kuvendin e Ulqinit. Vendasit dhe turistët mund të pajisen me kartat përkatëse mujore ose vjetore. Kontakt telefonat : 030-416-190 ose 069-338-148.

Forgot Password