Most Viewed

Categories

Udhëtoni të sigurt – Saobraćajte sigurno

Qendra Rajonale për Art, Kulturë dhe Media – Elita Plus dhe Radio Elita fillon transmetimin e emisioneve të projektit ”Udhëtoni të sigurt” mbështetur nga Ministria e Komunikacionit dhe Detarisë e Malit të Zi.
Të ftuar në emisione do të jenë ekspertë të komunikacionit, udhëheqës komunal, ata që gjatë janë në komunikim të drejtpërdrejtë me udhëheqësit e automjeteve. Të gjithë për një udhëtim sa më të sigurt. Ata do të flasin për respektimin e shenjave në komunikacion, për shkaqet e aksidenteve etj.
Na ndiqni çdo të shtunë dhe të mërkurë në ora 18:05. Ritransmetimet çdo të diel dhe të enjte nga ora 12:05
***
Regionalni centar za umjetnost, kulturu i medije – ELITA PLUS i radio ELITA počinju realizaciju radio emisija u okviru projekta »Saobraćajte sigurno«, koji podržava Ministarstvo saobraćaja i pomorstva Crne Gore.
Gosti u studiju biće eksperti iz oblasti saobraćaja, lokalni zvaničnici, osobe kojima je upravljanje motornim vozilima profesija itd. »Sobraćajte sigurno« kako bi svi bili bezbjedni! Gosti u studiju govoriće o poštovanju saobraćajnog reda, signalizacije, najčešćih uzroka saobraćajnih nezgoda itd.
Pratite nas svake subote i srijede od 18:05. Emisije će biti reprezirane svake nedjelje odnoso četvrtka od 12:05.

Forgot Password