Most Viewed

Categories

Udhëtoni të sigurt

Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Udhëtoni të sigurt” sot e shtunë 10.gusht në ora 18.05 ndiqni emisionin me Jozo Briskoviq, magjistër i komunikacionit. Ai në mikrofonin tonë flet për kujdesin që drejtuesit e automjeteve duhet të tregojnë në komunikacion, për shkaktarët e aksidenteve, rregullat në trafik si dhe sinjalizimin që jo rrallë herë bëhen shkak i aksidenteve, veçmas gjatë sezonit turistik.

Forgot Password