Most Viewed

Categories

Udhëtoni të sigurt- emisioni i dytë / Saobraćajte sigurno – druga emisija

Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Udhëtoni të sigurt” sot e mërkurë 14.gusht në ora 18.05 ndiqni emisionin me Jozo Briskoviq, magjistër i komunikacionit. Ai në mikrofonin tonë flet për kujdesin që drejtuesit e automjeteve duhet të tregojnë në komunikacion, për trafikun tokësorë dhe detarë, për shkaktarët e aksidenteve, rregullat në rreth rrotullime si dhe sinjalizimin që jo rrallë herë bëhen shkak i aksidenteve, veçmas gjatë sezonit turistik.

U okviru cikulsa emisija “ Saobraćajte sigurno“, danas, 14 avgusta u 18:05 pratite emisiju sa Jozom Briskovićem, magistrom saobraćaja iz Ulcinja. Za naše slušaoce on govori o mjerama bezbjednosti koje učesnici u saobraćaju treba da poštuju prilikom upravljanja vozilima, o kopnenom i vodenom saobraćaju, najučestalijim uzrocima saobraćajnih nezgoda, pravilima saobraćaja kružnog toka i putnoj signalizaciji koja dosta često bude uzrok saobraćajnih nesreća.

Forgot Password