Most Viewed

Categories

“Udhëtoni të sigurt” emisioni i pestë

Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Udhëtoni të sigurt” të shtunën me 24 gusht në ora 18.05 ndiqni emisionin me inxhinierin e komunikacionit Krenar Kurtin. Ai në mikrofonin tonë flet për situatën aktuale në terren si dhe punët dhe investimet që duhen bërë në përmirësimin e sinjalistikës me qëllim të rritjes së nivelit të sigurisë në komunikacion. Z.Kurti njëkohësisht është dhe anëtarë i komisionit komunal për përgatitjen e dokumenteve për rregullimin e komunikacionit në Komunën e Ulqinit .

Forgot Password