Most Viewed

Categories

“Udhëtoni të sigurt”- emisioni i gjashtë / “Saobraćajte sigurno“ – šesta emisija

Udhëtoni të sigurt”- emisioni i gjashtë
Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Udhëtoni të sigurt” sot e mërkurë 28.gusht në ora 18.05 ndiqni emisionin me Aleksa Koçoviq, shefi i shërbimit të komunikacionit në njësinë policore të Ulqinit. Ai në mikrofonin tonë flet për zhvillimin e komunikacionit në komunën e Ulqinit me theks të veçantë gjatë sezonit turistik, masat që ka ndërmarrë ky shërbim por edhe për shkaktarët e aksidenteve në komunikacion dhe angazhimin për parandalimin e tyre. Sipas tij gjatë këtij sezoni turistik nuk është shënuar asnjë rast aksidenti me pasojë humbje jete.

“Saobraćajte sigurno“ – šesta emisija
U okviru ciklusa emisija “Saobraćajte sigurno“, danas 28 agusta u 18:05 pratite emisiju sa Aleksom Kočovićem, komandirom za saobraćaj u Odjeljenju Bezbjednosti Ulcinj. On je govorio o odvijanju saobraćaja na teritoriji opštine Ulcinj, sa posebnim naglaskom tokom turistiške sezone, mjerama koje policija preduzima sa ciljem smanjenja saobraćajnih nezgoda na teritoriji opštine Ulcinj i edukaciji vozača. Prema njegovim riječima , ove turističke sezone nije zabilježen nijedan slučaj saobraćajnih nezgoda sa stradalim osobama.

Forgot Password