Most Viewed

Categories

“Udhëtoni të sigurt” emisioni i dhjetë

Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Udhëtoni të sigurt” sot më 11 shtator në ora 18.05 ndiqni emisionin me Amir Mehmetin, shef i policisë komunale në Komunën e Ulqinit.Ai në mikrofonin tonë flet për situatën aktuale në terren si dhe punët dhe investimet që duhen bërë në përmirësimin e sinjalistikës me qëllim të rritjes së nivelit të sigurisë në komunikacion.

Forgot Password