Most Viewed

Categories

Kryeministri Dushko Markoviq: Me 1 qershor Mali i Zi hap kufinjtë me disa shtete

Kryeministri i Mailt të Zi Dushko Markoviq ne konferencen me gazetare:
-Kemi fituar betejen me virusin.
-Javen e ardheshme hapen kopshtet per femije dhe do te lejohen tubimet per gezime familjare.
-Me 1 qershor hapen kufinjte me Slovenine, Kroacine, Greqine, Shqiperine, Polonine, Gjermanine, Hungarine dhe Austrine.
– Ky hap do te nxise edhe fillimin dhe rrjedhen normale te sezonit turistik. Nuk do te kete testime ne kufi.

Forgot Password