Most Viewed

Categories

Në Mal të Zi shërohen të gjithë pacientët me Covid-19

Qeveria e Malit të Zi bën të ditur se janë shëruar të gjithë të prekurit me Covid-19.

Këtë e bëri të ditur qeveria me anë të një postimi në rrjetin social Twitter, duke shtuar se Mali i Zi ishte shteti i fundit në Evropë që u prek me koronavirus më 17 mars.

Ndërkohë Instituti i Shëndetit Publik në Mal të Zi ka deklaruar se së fundmi atje janë kryer 140 teste për koronavirus dhe asnjë nuk ka rezultuar pozitiv.

Forgot Password