Most Viewed

Categories

Ndahet nga jeta prof. dr.Sime Dobreci

Dr.prof.Sime Dobreci prej disa dekadash punoi si mjek i shquar, si pedagog i perkushtuar dhe i palodhur dhe si intelektual dinjitoz. Te gjithe ne do ta mbajme mend jo vetem per perkushtimin profesional, por edhe si nje personalitet i shquar qe dha nje ndihmese te pashlyer per kulturen e shqiptareve ne Mal te Zi. Bashkepunimi yne me prof. dr Sime Dobrecin datom qe nga fundi i viteve 80-te dhe ka vazhduar deri ne ditet e sontme. Ne arkivin e Radio Elites kane mbetur shume intervista ku dr. Dobreci jepte keshilla te vyera dermatologjike dhe shpesh here ndaleshim dhe diskutonim per literaturen studimore qe ai krijoi. Puna e prof. dr Sime Dobrecit, qytetaresia e tij duhet te behet frymezim
per te gjithe ne, e vecmas per brezat e rinj, nga te cilet presim mjeshtrat e medhenj te se ardhmes. Faleminderit per te gjitha çfare ke bere prof. i nderuar!
Pusho i qete!
Ngushellime familjes nga Radio Elita…

Forgot Password