Most Viewed

Categories

Gezuar Kurban Bajramin

Te gjithë besimtarëve të Fesë Islame urojme festën e Kurban Bajramit.
Urojme që kjo festë të kalojë në harmoni, solidaritet, begati dhe mirëqenie në familjen e çdo besimtari. Kurban Bajrami le të na shërbejë si moment i vetëdijesimit tonë, që ta respektojmë njëri-tjetrin, dinjitetin dhe vlerat e përgjithshme njerëzore!
Urime festën e Kurban Bajramit për të gjithë Ju dhe familjet tuaja!

Radio Elita

Forgot Password