Most Viewed

Categories

Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” – sot e enjte 06.08.2020

Muzika popullore tradicionale ka qenë dhe është në të shumtën e rasteve e pa ndashme nga lojërat, vallet, ritualet e lindjeve, fejesave e martesave, kremteve fetare e pagane e të tjera. Në thelb muzika e folklori kanë shënuar kryesisht periudhat, rastet e ngjarjet kryesore të jetës individuale, familjare kolektive e shoqërore të banorëve të trevës së Ulqinit. Një ndër muzikantët e njohur të qytetit tonë është edhe Nuzo Muharremi, i ftuar në emisionin “Zëra dhe Gjurmë”. Emisionin mund ta ndiqni live në frekuencën 93.9 Fm dhe ne internet.

Forgot Password