Most Viewed

Categories

Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 13.08.2020

Në studion e fotografit Shaqir Çaushi që nga viti 2000 ruhen me qindra foto me vlera te padiskutueshme që flasin për të kaluarën e Ulqini, janë foto të rralla të ruajtura me fanatizëm të cilat mund t’i shohim të publikuara së shpejti. Shaqir Çaushi është i pasionuar për fotografi të veçanta. Për këto dhe shume të fshehta të fotografive të tij, ai flet në emisionin “Zëra dhe Gjurme”. Ndiqni emisionin e plotë, sot e enjte 13.08.2020 në ora 18:05. Ritransmetim, të premten me 14.08.2020 në ora 12:00.
Frekuenca 93.9 ose në internet në linkun

Forgot Password