Most Viewed

Categories

Emisioni Zëra dhe Gjurmë – sot e enjte 10 shtator – ora 18:00

I ftuar në emisionin tonë “Zëra dhe Gjurmë” është pedagogu Ali Gjeçbritaj i cili krahas punës në shkollë, në edukimin e dhe arsimimin e brezit të ri ka dhënë dhe jep kontribut në lëmi të tjera të krijimtarisë. Vend të veçantë në punën e tij zë trashëgimia kulturore e në veçanti ruajtja dhe kultivimi i traditës së bukur të popullatës në Krajë. Trashëgimia popullore në këtë trevë është pjesë e pandarë e trashëgimisë kulturore e popullit shqiptar. Ndiqni emisionin e plotë sot me 10.09.2020 në ora 18:05. Ritransmetim- të premten në ora 12:05.

Forgot Password