Most Viewed

Categories

Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” me publicistin Gazmend Çitaku

Në emisionin “Zëra dhe gjurmë” ju sjellim intervistën me Gazmend Çitakun koleksionist dhe fotograf i apasionuar dhe publicist. Pasioni i madh për fotografinë e shtyri që të hulumtojë për historinë e lashtë të Ulqinit, jo vetëm përmes objektivit të fotoaparatit, por edhe përmes mbledhjes dhe koleksionimit të fotografive të vjetra. Pasi që jeton dhe punon këtu, ai këto fotografi edhe ia kushton në tërësi Ulqinit. Gazmend Çitaku ka botuar fotoalbumin i cili ka vlerë jo vetëm për Ulqinin, por edhe për tërë kulturën shqiptare në përgjithësi.

Forgot Password