Most Viewed

Categories

Emisioni “Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 01.10.2020

Në kuadër të emisionit “ Zëra dhe Gjurmë” folëm me Krye Imamin e Bashkësisë Islame të Ulqinit Ali Bardhi. Ai në mikrofonin tonë krahas temave tjera interesante për trashegiminë tonë, flet edhe për librin më të ri “Varreza e Xhamisë së Nizamëve dhe Varreza e Vjetër e Tuzit”, i cili pritet të dalë së shpejti nga shtypi. Ndiqni emisionin e plotë sot e enjte 01.10.2020 në ora 18:05 ne Fm 93.9 si dhe në internet në linkun http://radioelita.moj-radio.stream

Forgot Password