Most Viewed

Categories

Emisioni ” Zëra dhe Gjurmë” sot e enjte 8 tetor 2020

Në emisionin “Zëra dhe gjurmë” ju sjellim intervistën me piktorin akademik Edin Kapllani. Sjellim portretin e tij, rrugën krijuese, ekspozitat, ngjyrat në pelatat e tij, ku vizitori ndjehet kurdoherë i surprizuar. Ai është ngushtësisht i lidhur me vendlindjen e tij e veçmas me detin. Në ekspozitën e tij të fundit për të cilën është vlerësuar nga publiku, kolegët dhe kritika, ai shpërthen dhe një herë në mijëra nuanca ngjyrash, nën një koncept të ri modern dhe një mori eksperimentesh. Ndiqni emisionin e plotë sot e enjte 08.10.2020 në ora 18.05 ne FM 93.9 dhe në internet në linkun: http://radioelita.moj-radio.stream

Forgot Password