Most Viewed

Categories

Ndahet nga jeta prof. Beqir Truma

Pas një sëmundje të rëndë u nda nga jeta Beqir Truma. Mësimdhënës i edukatës fizike prej dekadash, trajner i disa klubeve sportive. Njohës i të gjitha sporteve. Valltar i talentuar. Këngëtar dhe udhëheqës artistik i SHKA-ve. I adhuruar nga brezat e rinj. I shoqërueshëm dhe i adhuruar për atmosferën e këndshme që krijonte. Njeri i thjeshtë, modest, peshkatar i zoti. I lindur në Ranë ai u rrit me detin. Tradita familjare ishte e lidhur ngushtësisht me detin. Pusho i qetë ”kapidan!” ashtu siç të thirnin të gjithë valltarët.

Forgot Password