Most Viewed

Categories

Emisioni “Dialogu i Kulturave” e hënë 21.12.2020

Ne ciklin e emisioneve “Dialogu i kulturave “ e ftuar është  Edita Tahiri  ish zëvendëskryeministre e  Republikes se Kosovës,  ministre e punëve të jashtme, politikane e shquar , diplomate dhe  negociatore  si dhe një  pjesëmarrëse  e ndryshimeve  të shumta politike  në Kosovë  dhe në rajon  që nga fundi  i  luftës së ftohtë. Filozofia e saj  politike është e bazuar në parimet bazë të paqes, demokracisë,  vetëvendosjes  dhe fuqizimit  politik të grave në mbarë botën. Ajo ka diplomuar në  Harvard  dhe ka një diplome  magjistrature në  Administratën publike  nga shkolla  e  qeverise  KENNEDY. Është bartëse e shumë  çmimeve   të ndryshme ndërkombëtare.  Ndiqni emisionin sot e hënë me 21.12.2020 në ora 18:05. Ritransmetimin mund ta ndiqni të marten me 22.12.2020 në ora 12:05 në FM 93.9 si dhe në internet në www.elitaradio.me .

Forgot Password