Most Viewed

Categories

Emisioni “Dialogu i Kulturave”

Në kuadërt të ciklit të emisioneve “Dialogu i Kulturave” folëm me pedagogen dhe aktivisten Luljeta Avdiu Cura.
Ndiqni emsionin, sot e hëne 1 shkurt në ora 18:05. Ritransmetim e marte në ora 12:05.
Frekuenca 93.9 FM si dhe në internet.

Forgot Password