Most Viewed

Categories

Emisioni “Amaro Drom” – Rruga jonë

Në kuadër të ciklit të emisioneve “ Amaro Drom” folëm me Hatixhe Nelaj, drejtoreshë e OJQ-së “SOS telefoni për gra dhe vajza viktima të dhunës”. Cikli i emisioneve “Amaro Drom” ka të bëjë me popullatën rome dhe egjiptiane në Mal të Zi dhe çështjen e përmirësimit të pozitës së kësaj popullate në shoqëri. Emisioni transmetohet sot, e hëne 8 shkurt në ora 18:05 në Fm 93.9 si dhe në internet në www.elitaradio.me
Ritransmetim – e marte, ora 12:05

Forgot Password