Most Viewed

Categories

Emisioni “Dialogu i kulturave”

Në kuadërt të ciklit të emisioneve “Dialogu i Kulturave” folëm me kryetarin e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi, Faik Nika.
Ndiqni emsionin, sot e marte 9 shkurt në ora 18:05. Ritransmetim e merkure 10 shkurt në ora 12:05.
Frekuenca 93.9 FM si dhe në internet në www.elitaradio.me

Forgot Password