Most Viewed

Categories

Emisioni Amaro Drom – Rruga jone

Ne emisionin e sotem “Amaro Drom” – “Rruga Jone” sjellim intervisten me Anita Berishen, femra e pare magjistre nga radhet e popullates Rome ne Malin e Zi. Kjo intelektuale eshte e punesuar ne zyren e Integrimeve Evropiane, fituese e cmimit te Bashkimit Evropian per integrimin e popullates rome ne Ballkanin Perendimor dhe Turqi me titull ” Heroinat e panjohura”. Anita Berisha eshte nominuar nga organizata e te rinjve “Phiren Amenca”, e ceremoinia e ndarjes se cmimeve eshte organizuar ne Bruksel me 19 mars te vitit te kaluar me pjesmarrjen e 14 grave nga gjashte shtete te Ballkanit perendimor dhe Turqise.
Ndiqni emisionin sot, e hene 15 shkurt ne ora 18:05 ne FM 93.9 si dhe ne internet ne linkun: www.elitaradio.me

Forgot Password