Most Viewed

Categories

Emisioni Dialogu i Kulturave

Ne ciklin e emisioneve Dialogu i Kulturave , i ftuar eshte Dom Simon Filipaj. Ai ne mikrofonin tone flet per harmonine dhe mirekuptimin midis komuniteteve fetare nder shqiptaret dhe vlereson ate si nje pasuri te cmuar dhe shembull per te tjeret. Ky mund te quhet model unik dhe nje realitet pozitiv ne rajon, i mbushur me histori te dhimbshme, histori perplasjesh etnike dhe fetare.
Ndiqni emisionin e plote sot, e merkure me 17 shkurt ne ora 18:05 ne FM 93.9 si dhe ne internet ne www.elitaradio.me
Ritransmetim, te enjten ne ora 12:05.

Forgot Password