Most Viewed

Categories

Emisioni Amaro Drom – Rruga Jone

Ne kuader te cilkit te emisioneve Amaro Drom, folem me Pravera Suliq sekretare e departamentit per adrministrate lokale. Ajo ne mikrofoinin tone flet per aktivitetet qe ka ndermarre komuna e Ulqinit per permiresimin e pozites se popullates Rome dhe Egjiptiane ne Ulqin. Ajo thote se akoma me shume duhet punuar ne drejtim te permiresimit dhe integrimit te kesaj popullate ne shoqeri. Ndiqni emisionin, sot e hene 22 shkurt ne ora 18:05. Ritransmetim, te marten ne ora 12:05.
Emisionin mund ta ndiqni edhe ne internet ne linkun: www.elitaradio.me

Forgot Password