Most Viewed

Categories

Emisioni “Amaro Drom” – Rruga Jone

Ne kuader te ciklit te emisioneve Amaro Drom – Rruga Jone, folem me drejtorin e organizates joqeveritare Info Portal MNE, Enes Ukoviq. Ndiqni emisionin, sot e hene 1 mars ne ora 18:05. Ritransmetim te marten me 2 mars ne ora 12:05.
Emisionin mund ta ndiqni ne FM 93.9 si dhe ne internet ne linkun: www.elitaradio.me

Forgot Password