Most Viewed

Categories

Ulqini nderon viktimat e koronavirusit 22 marsi- Dite zie

Kryetari i komunes se Ulqinit Aleksandar Daboviq solli vendim qe 22 marsi te shpallet dite zie ne shenje nderimi per te gjitha viktimat e koronavirusit ne Ulqin. Flamujt do te ulem ne gjysem shtize ne ndertesen e komunes, ne objektet e sherbimeve dhe institucioneve publike ku komuna eshte themeluese, si dhe ne objektet e Bashkesive Lokale. Te gjitha mediat elektronike dhe te tjera ne Ulqin, permbajtjet e tyre programore do t’ia pershtasin kesaj dite.

Forgot Password