Most Viewed

Categories

Trashegimia kulturore – vlere e nje kombi

Trashëgimia kulturore eshte trashëgimi fizike e artefakteve dhe objekteve te cilat janë te trashëguara nga gjeneratat e kaluara tek gjeneratat e tashme me qellim te kujdesit per te mirën e brezave te ardhshëm. Kjo trashëgimi e begate duhet ruajtur, kultivuar dhe te vihet ne dobi te komunitetit dhe opinionit te gjere. Krahas institucioneve përkatëse, ne Ulqin, por edhe ne viset e tjera ku jetojnë shqiptaret ne Mal te Zi nje ndihmese te vecante eshte duke dhene edhe Zyra per bashkepunim ndërkombëtar dhe projekte IPA. Koordinatori i zyrës Artan Cobi i ftuar ne emisionin tone thotë se projektet qe janë duke u realizuar do te jene ne dobi te ruajtjes se trashëgimisë kulturore dhe se cdo gje behet nen mbikëqyrjen e eksperteve te fushës. Ndiqni emisionin sot e marte 7 dhjetor 2021 ne ora 18:05 ne Fm 93.9 si dhe ne interent ne linkun www.elitaradio.me

Forgot Password