Most Viewed

Categories

Trashegimia kulturore – vlere e nje kombi

I ftuar ne ciklin e emisioneve Trashegimia kulturore – vlere e nje kombi, eshte arkeologu nga Ulqini Anton Lulgjuraj. Ai ne miktofonin tone thote se regjistrimi i trashegimise jomateriale eshte me shume rendesi sepse keta elemnte na identifikojne dhe na bejne te ndihemi shqiptare dhe per me teper ti trashegojme ato brez pas brezi.
Ndiqni emsionin e plote sot ne ora 18:05. Ritransmetim, e enjte ne ora 12:05.

Forgot Password