Most Viewed

Categories

Trashegimia kulturore – vlere e nje kombi

Sot ne ora 18:05 mund te ndiqni emisionin e radhes Trashegimia Kulturore – Vlere e nje kombi. I ftuar ne studio publicisti dhe studiuesi nga Ulqini Muhamet Nika. Ritransmetim – te shtunen me 29 janar ne ora 12:05.
radio Elita ne fm93.9 dhe ne internet ne www.elitaradio.me

Forgot Password