Most Viewed

Categories

Trashegimia kulturore vlere e nje kombi

Ne emisionin e radhes te ciklit Trashegimia kulturore vlere e nje kombi, intervistuam Drita Llollen aktiviste e sektorit joqeveritare, e cila me projekte te ndryshme, ka kontribuar dhe kontribon ne ruajtjen dhe zhvillimin e pasurise kulturore te shqiptareve ne Mal te ZI,

Ndiqni emisionin sot,  e enjte ora 18:05 ne Fm 93.9 si dhe ne internet ne linkun www.elitaradio.me

Forgot Password