Most Viewed

Categories

Sot Dita Nderkombetare e Radios

Sot eshte Dita Nderkombetare e Radios. Ky medium ka fuqi unike dhe mbetet media tek e cila besojne me shume njerezit. Seshpejti Radio Elita kremton 2o vjetorin e themelimit. Njezet vjet shoqerim me degjuesit tane qe na besojne dhe na ndjekin. Faleninderit Juve degjues te nderuar qe na falni dashuri dhe na shtyni qe te angazhohemi me fuqishem ne punen tone.

Forgot Password