Most Viewed

Categories

Trashegimia kulturore – vlere e nje kombi

Sot ne emisionin Trashegimia Kulturore – vlere e nje kombi, do te ndiqni intervisten e zhvilluar me Nikolle Camaj, intelektual i njohur i botes politike, shoqerore dhe kulturore te shqiptareve ne Mal te Zi. Nikolle Camaj po ashtu eshte edhe njohes i mediave dhe pjesmarres i shpeshte ne media, ku trajtohen tema nga me te ndryshmet qe kane te bejne me shqiptaret e Malit te Zi.

Ndiqni emsionin, sot e hene me 28 shkurt ne ora 18:05

Ritransmetim, te marten me 1 mars ne ora 12:05

Forgot Password