Most Viewed

Categories

Astrit Hoxha emerohet sekretar shteteror ne Ministrine per te Drejtat e Njeriut dhe te Pakicave

Astrit Hoxha eshte emeruar Sekretar shteteror ne Ministrine per te Drejtat e Njeriut dhe te Pakicave. Astrit Hoxha, ka lindur me 06.07.1982 ne Tivar. Shkollen fillore dhe ate te mesme e ka kryer ne vendlindje ne Ulqin, ndersa Fakultetin Ekonomik e ka kryer ne Universitetin e Prishtines.Eshte perfshire qe heret ne situatat aktuale shoqerore dhe politike ne qytetin e Ulqinit duke dhene kontribut ne sferen politike por dhe sfera te tjera sic jane kultura dhe sporti.Kur behet fjale per pervojen e tij te punes, Z.Hoxha ka punuar prane Sekretariatit per buxhet dhe financa ne Komunen e Ulqinit.Po ashtu ne periudhen2018 2022 ka ushtruar detyren e nenkryetarit te Komunes se Ulqinit.

Forgot Password