Most Viewed

Categories

Mbremje letrare ne Qendren per Kulture

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep hapësirë bashkëbisedimi për tema të caktuara.
Këtë të premtë, më 09.12.2022 në ora 18:00, në Galerinë e Qendrës për Kulturë, kemi ftuar prof. as. dr. Elena Kocaqi, historiane, avokate.

Forgot Password