Most Viewed

Categories

Aktivitete me rastin e Festave te Fundvitit

Sweet december – Shkëlqim mahnitës i Ulqinit si një uvertir e bukur në prag të festave të fundvitit në bregdetin e Malit të Zi. Mysafirët do të argëtohen nga muzikantë të njohur të cilët dhjetorin “e ftohtë” do ta shëndrrojnë në një dhjetor të ngrohtë dhe të paharruar.Nderkohe ne Ulqin eshte bere edhe zbukurimi i qytetit ne prag te festave te fundvitit. Po ashtu Komuna e Ulqinit po punon ne riparimin e rrugeve te cilat jane tejet te demtuara.

Forgot Password