Most Viewed

Categories

Legjendat e Ulqinit me motivet e detit

Radio Elita nis sot  ciklin e emisioneve Legjendat e Ulqinit me motivet  e detit.

I ftuari yne  ne emision është Dr Ilir  Capuni. Iliri qe ne femijërinë e tij ka qene ngushtesisht i lidhur fort me detin. Në rini është ndër të paret që  në gazetën Kronika filloi të flsasë dhe të shkruaj për detarët  dhe kapedanët ulqinakë.

Shpesh e sheh të  rrijë dhe të bisedoje me detarë  të vjeter. Po ashtu ai është i pasionuar dhe rreth zhytjeve e në këtë drejtim ka shkelur në të gjithe  bregdetin tonë.

 

Ndiqni emisionin, sot e enjte 15 dhjetor në ora 18:30 ne fm 93.9 si dhe ne internet ne adresën www.elitaradiome

Ritransmetim – të premten në ora 12:05

 

 

Forgot Password