Most Viewed

Categories

Legjendat e Ulqinit me motivet e detit

 

Në emisionin e sotëm Legjendat e Ulqinit me motivet e detit   folëm me prof.  Ismet Kramanaga që shkallërisht po hyn dhe po rangohet në krijuesit e mirëfilltë të nën qiellit  të Ulqinit, për  të cilin palodhshëm hulumton, shkruan dhe paraqitet sa në javoret që botohen në suaza të Malit të Zi, aq sa edhe në prezantimet e shumë numërta në mediat vendore dhe ndërkombëtare,  për kulturën e rrallë dhe shumë të pasur të Kalasë dhe qytetit të Ulqinit, duke mbrojtur çdo gur nga harresa dhe shkatërrimi. Ndiqni emisionin e plotë, sot në me 09.01.2023 në ora 18;30 në Radio Elita –  93.9 FM  si dhe në internet në linkun

Ritransmetim me 10.01.2023 në ora 12:05

Forgot Password