Most Viewed

Categories

Legjendat e Ulqinit me motivet e detit

I ftuari ynë në emisionin e gjashtë të ciklit “Legjendat e Ulqinit me motivet e detit” është  dr. Gano Karamanaga i cili në librat e tij përshkruan jetën dikur të detarve ulqinak dhe familjeve te tyre.

Pjesë e rëndësishme e historisë, kulturës dhe traditës së Ulqinit  janë dhe legjendat me motivet e detit.

 

Ky emision mbështetet nga Fondi për mbrojtjen dhe realizimin e të drejtave të pakicave në Mal të Zi .

Ndiqni emisionin e plotë sot në ora 18:30 në valët e Radio Elitës në 93.9 FM  si dhe live stream në internet në linkun: http://radioelita.moj-radio.stream

Forgot Password