Most Viewed

Categories

Legjendat e Ulqinit me motivet e detit

 

 

 

Ne emisionin Legjendat e Ulqinit me motivet e detit, biseduam me Xhevat Xhevko Kashoxha, mjeshtër  i anijeve të drurit i cili më shumë se pesë dekada punon makete të anijeve ulqinake. Mjeshteria e tij në punimin e drurit prej shumë vitesh i ka kaluar kufinjte e ULQINIT. Anijet e punuara me mjeshtëri dhe finesë kanë shtegëtuar anë e mbanë botës.

Ndiqni emisionin e plotë, të enjten me 26 janar në ora 18:30. Ritransmetim, të premten në ora 12:05.

Emisionin mund ta ndiqni edhe përmes internetit në linkun www.elitaradio.me

 

 

Forgot Password