Most Viewed

Categories

Legjendat e Ulqinit me motivet e detit

 

Në emisionin  “Legjendat e Ulqinit me motivin e detit ”  ju sjellim intervistën me  Gazmend Çitakun  koleksionist dhe fotograf i apasionuar  dhe publicist. Pasioni i madh për fotografinë e shtyri që të hulumtojë për historinë e lashtë të Ulqinit, jo  vetëm përmes objektivit të fotoaparatit, por edhe përmes mbledhjes dhe koleksionimit të fotografive të vjetra. Pasi që jeton dhe punon  këtu, ai këto fotografi edhe ia kushton në tërësi  Ulqinit.    Gazmend Çitaku  ka botuar fotoalbumin i cili ka  vlerë jo vetëm për Ulqinin, por edhe për tërë kulturën shqiptare në përgjithësi.

 

Ndiqni emisionin e plotë, sot e enjte me 02.02.2023 në ora 18:30. ritransmetim, të premten në ora 12:05.

Fm 93.9 si dhe në internet www.elitaradio.me

 

Forgot Password