Most Viewed

Categories

Film dukumentar per humanizmin

Ejani në Shtëpinë e Kulturës në Ulqin, 18.03. në orën 19:00, për të parë një film dokumentar për humanizmin.
Filmi për Dr. Shuajb Resulbegoviq, i cili bëri gjithçka për krijimin e jetës dhe
Emro Abazin, për jetën e të cilit u bë gjithçka, por fatkeqësisht pa sukses.
Dokumentari është realizuar dygjuhësh në gjuhën malazeze dhe shqipe.

 

Forgot Password