Most Viewed

Categories

Gezuar muajin e madherishem te Ramazanit

Me 23 mars  eshte dita e pare e Muajit te Ramazanit. Muaji i misherimit te ndersjellte, muaji i faljes dhe mirekuptimit per perballimin e sfidave ne te cilat ndodhemi dhe ne ato qe na presin. Ky muaj ka vlere shume te madhe, prandaj njerezit permes sakrificave, veprave te bamiresise, lenien anash te mospajtimeve duhet te jene me solidare me familjet ne nevoje e t’i shtrijme doren njeri tjetrit ne pune te mbare. Radio Elita edhe kete Ramazan do te jete me agjeruesit. Cdo iftar do te keni rast te ndiqni Ezanin dhe programin special te Muajit te Ramazanit te gershetuar me muzike te zgjedhur per iftar sa me te kendshem… Radio Elita ju uron Muajin e Ramazanit duke ju deshiruar agjerim te lehte dhe te pranueshem…

Forgot Password