Most Viewed

Categories

Me 28 tetor nis manifestimi Shporta e vjeshtës

 

Organizata Turistike dhe Komuna e Ulqinit me

perkrahjen e Ministrise se ekonomise dhe turizmit si dhe Ministrise se

bujqesise ne Mal te Zi, organizonë manifestimin “Shporta e Vjeshtes ” që

do të mbahet me datat 28.10.2023 dhe 29.10.2023 në ullishtën e Ulqinit

gjegjësisht në Valdanos, në bashkëpunim me shkollat,

çerdhet dhe shoqatat kulturo-artistike. Në këtë manifestim do të jenë Piktorët nga Ulqini

do kenë ekspozitën e tyre të pikturave me motive vjeshte si dhe për më

të vegjëlit tanë do të jenë prezent kuajt e vegjël PONI ku fëmijët do

kenë mundësi të fotografohen dhe të kalërojnë me një çmim simbolik .

Forgot Password