Most Viewed

Categories

Gezuar Krishtlidnjet

Miq e mikesha të Radio Elitës! Duam për secilin nga ju shëndet e begati, gjithë fuqinë dhe mençurinë e përjetimit të dashurive të vogla, të përditshme, frymën e ngrohtë të pranimit të kulturës së tjetrit, ndarjen e dhimbjes, halleve me të dobëtit e sidomos dritën e përulësisë të Mirënjohjes njerëzore. Gëzuar Krishtlindjet! Qofshi të lumtur!

 

Forgot Password