Most Viewed

Categories

Emigrimi i shqiptareve nga Mali i Zi – brenge historike

5.02.2024

Në emisionin nga cikli “Emigrimi i shqiptarëve nga Mali i Zi -brenge historike” ju sjellim intervisten  me Melinda Gjeloshaj nga Shoqata Ana e Malit ne Shtetet e Bashkuaara te Amerikes. Ajo eshte  shume e sukseshme ne fushen e  saj ku jeton dhe punon dhe jep kontribut te vecante ne shoqate. Ne duhet ti bëjme pjesë të projekteve në vëndlindje kapacitetet intelektuale të gjeneratës së re që jetojnë dhe janë arsimuar atje.

Emisioni ,,Emigrimi i shqiptarëve nga Mali i Zi.- brenge historike u mbeshtet nga Fondi per ruajtjen dhe zhvillimin e kultures se pakicave.

 

 

Forgot Password