Most Viewed

Categories

Emigrimi i shqiptarëve nga Mali i Zi – brengë historike

12 SHKURT, 2024

Në emisionin e sotëm të projektit Emigrimi i Shqiptarëve nga Mali i Zi – brengë historike, do tju sjellim intervistën me Gazmend Kovaçin, udhëheqës shumëvjeçarë i Muzeut të Ulqinit, historian por edhe përfaqësues i Shoqatës Ora, shoqatë kjo që prej vitesh vepron në Anë të Malit, respektivisht në Ulqin. Ai në mikrofonin tonë flet për bashkpunimin që ka shoqata Ora me mërgatën tonë në tërë botën.

Ndiqni emisionin sot në ora 18:30 si dhe ritransmetimin të martën në ora 12:05 ne Fm 93.9 si dhe në internet në www.elitaradio.me

 

Emisioni ,,Emigrimi i shqiptarëve nga Mali i Zi.- brenge historike u mbeshtet nga Fondi per ruajtjen dhe zhvillimin e kultures se pakicave.

 

Forgot Password